DE WONINGEN

De Keizer een natuurvriendelijk karakter
Het verbeteren van het klimaat is een zaak van iedereen. Er is daarom in de breedste zin van het woord rekening gehouden met natuurvriendelijk bouwen. Bijvoorbeeld door de aanleg van pleinen, parkjes. Dit zorgt ervoor dat het leven in de wijk voor de bewoners en gebruikers aangenamer wordt. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

Duurzaam energie zuinig
Alle woningen van ‘De Keizer’ worden volgens de laatste standaard en inzichten gebouwd. Dat betekent onder andere dat je nieuwe huis All Electric is (gebouwd met maximale EPC≤ 0,00 (EnergiePrestatie Coefficient). Daarmee draag je niet alleen bij aan een beter klimaat en een beter milieu, het scheelt ook weer op de energierekening.

Ook is er vanaf het eerst moment rekening gehouden met milieuvriendelijk materiaalgebruik, flexibel en demontabel bouwen en duurzaam waterbeheer. Daar waar mogelijk zullen
de uitgangspunten van circulair bouwen worden opgevolgd. De gemeente Waalre wordt getoetst op basis van de G.P.R.-methode. Binnen het ontwerpproces is zelfs nauwkeurig afgewogen welke materialen en detailleringen het beste kunnen worden toepast. Denk hierbij aan onderhoud vriendelijke materialen en materialen die probleemloos gerycled kunnen worden. Tijdens de bouw van de woningen zullen ook de bouw- en afvalstromen duurzaam worden ingericht waardoor de schade aan het milieu beperkt blijft.

Sanitair
Er is gekozen voor hoogwaardige kwaliteit én comfort. De luxe, stoere, eigentijdse badkamer voorzien is in de basis uitgevoerd met sanitair van Villeroy & Boch. Een ruimte waar u echt kunt gaan genieten en ontspannen. Er worden Hansgrohe thermostaatkranen gebruikt en ook op de wastafel en fontein ontbreekt Hansgrohe niet. In de toiletruimte is dezelfde luxe lijn doorgezet, conform de tekening van het desbetreffende woningtype. Binnen de stelpost voor de tegels kunt u kiezen uit een breed assortiment wand-en vloertegels van het befaamde merk Mosa.

Keuken
De woning wordt (op)geleverd zonder keuken. Oftewel geen ‘standaard’ opstelling maar de mogelijkheid voor een flexibele invulling of individueel maatwerk waarmee u de volledige vrijheid heeft om de keuken naar uw eigen wensen samen te stellen.
Maar om het makkelijk te maken, is er een keuze gemaakt om met een preferred supplier te werken. Dat is ASWA keukens, die speciaal voor dit project een informatiepagina aangemaakt heeft op hun website. Bij ‘mijn project’ kunt u inloggen op ‘De Keizer’ wachtwoord KW110601. Hier kun je je zich laten inspireren door de vele mogelijkheden bij ASWA Keukens. Daarnaast kun je hier een persoonlijk moodboard maken.
Wanneer je via ASWA keukens de keuken samenstelt, zorgen zij voor de technische tekening. Het basis leidingwerk wordt, binnen de keukenzone, zonder extra kosten aangebracht op de positie die is ingetekend. ASWA is technisch op de hoogte van de mogelijkheden en bewaakt het proces zonder verdere coördinatiekosten. Indien je kiest voor een eigen keukenleverancier wordt er een coördinatievergoeding berekend van € 500,00 incl. BTW.

Meer informatie over De Keizer Waalre?

 

Neem contact op met de makelaar

TYPE WONINGEN

Kavel 1 


Bekijk kavel 1

Kavel 2 t/m 4 


Bekijk kavel 2 t/m 4

Kavel 5 


Bekijk kavel 5

Kavel 6 & 7 


Bekijk kavel 6 & 7

Kavel 8 


Bekijk kavel 8

Kavel 9 t/m 11


Bekijk kavel 9 t/m 11

Kavel 18


Bekijk kavel 18

Kavel 19


Bekijk kavel 19

Kavel 20 & 21


Bekijk kavel 20 & 21

Kavel 22


Bekijk kavel 22

Kavel 27


Bekijk kavel 27

Kavel 28 & 29


Bekijk kavel 28 & 29

Kavel 30 t/m 32 


Bekijk kavel 30 t/m 32

Kavel 33


Bekijk kavel 33

Disclaimer | © powered by WEBFLAT